Το δεύτερο καλοκαιρινό «χτύπημα» της Λιντς από την Σάλτσμπουργκ είναι γεγονός, με τα «παγώνια» να ανακοινώνουν την Τετάρτη (8/6) την απόκτηση του Ράσμους Κρίστενσεν.
Ο διεθνής Δανός δεξιός φουλ μπακ έκλεισε αντί ενός ποσού περίπου 13 εκατ. ευρώ και θα (ξανα)βρει στο Λιντς τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στη Σάλτσμπουργκ, Μπρέντεν Άαρονσον που έκλεισε στην αγγλική ομάδα πριν από λίγες εβδομάδες.
Ο Κρίστενσεν μέτρησε την εφετινή σεζόν 10 γκολ και 8 ασίστ σε 44 παιχνίδια με τους «ταύρους» του Σάλτσμπουργκ έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών της Λειψίας και της Ντόρτμουντ, όμως η Λιντς κινήθηκε πιο γρήγορα αποτελεσματικά απ’ όλους.
✍️ #LUFC is pleased to announce an agreement has been reached with Red Bull Salzburg for Rasmus Kristensen
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.