«Όσο υπάρχει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος, θα επιστρέφει στην κοινωνία», τόνισε ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ.
Όπως είπε η κυβέρνηση υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και καταργεί την έκτακτη εισφορά.
Σε ό,τι αφορά τη συνεχόμενη αύξηση των τιμών στα καύσιμα, ο κ. Πέτσας είπε ότι παρατείνεται η επιδότηση και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία για όσο χρειαστεί.
«Κάνουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονται πιο στοχευμένες. Όποια παρέμβαση κάνουμε πρέπει να είναι συνεχής και κάθε ευρώ που περισσεύει να επιστρέφει στην κοινωνία για να υπάρχει εμπιστοσύνη», επεσήμανε.
Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί», ενώ ανέφερε ότι το μήνυμα προς την Τουρκία είναι σαφές.
Τέλος, για τις εκλογές τόνισε ότι θα γίνουν το 2023, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας και δεν πρέπει να συγχέουμε τις ενέργειες της κυβέρνησης για την στήριξη των πολίτων με τον εκλογικό κύκλο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.