Μαρινέλλα – Νατάσα Θεοδωρίδου: Αναβλήθηκε η συναυλία τους στο Κατράκειο Θέατρο – Τι συνέβη
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές της Μαρινέλλας και της Νατάσας Θεοδωρίδου, που περίμεναν πως και πως την κοινή τους εμφάνιση σήμερα 15 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
Ωστόσο, λόγω κρούσματος κοροναϊού στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα η συναυλία των δύο τραγουδιστριών αναβάλλεται.
Σύμφωνα με την επίσημη της εταιρίας παραγωγής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Η εταιρία παραγωγής GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ενημερώνει το κοινό ότι η sold out συναυλία “ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ” δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15/6/2022 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας , λόγω κρούσματος COVID-19 στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα. Η συναυλία των δύο καλλιτεχνών μεταφέρεται για την Τετάρτη 6 /7/2022».
Επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε τη δική της ανάρτηση. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ανέφερε:
«Παιδιά τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά για τις 6/7. Όσοι δε μπορείτε να έρθετε θα ειδοποιηθείτε για τη διαδικασία ακύρωσης. Ο @kostaskarafotis_ κι εγώ τα λέμε το Σάββατο 18/6 στην Κοζάνη. Σας αγαπάω»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»


