Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέλα» στον Ολυμπιακό: Sold out ο τρίτος τελικός!

«Τρέλα» στον Ολυμπιακό: Sold out ο τρίτος τελικός!

Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του τρίτου τελικού της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/6, 21:00) – Με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα.

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/6, 21:00), με τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να… εξαφανίζουν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες!

Τα «μαγικά χαρτάκια» τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί στις 10:00 και λίγο μετά τις 16:00 η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν και το παιχνίδι θα είναι sold out.

«SOLD OUT! Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια για τον 3ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό (17/06,21:00) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! ΟΛΟΙ μαζί για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, που οδεύουν ολοταχώς για το νταμπλ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί για τον τρίτο τελικό, όπου με νίκη οι Ερυθρόλευκοι (σ.σ προηγούνται στη σειρά με 2-0), θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά το 2016, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από τον τίτλο, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν χθες στο ΟΑΚΑ επί του Τριφυλλιού με 78-72.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024