Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μιλά για «τραγικό φασισμό» μετά το κόψιμό της από την Νέα Δημοκρατία

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μιλά για «τραγικό φασισμό» μετά το κόψιμό της από την Νέα Δημοκρατία

Δεν βάζει μυαλό με τίποτα η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ούτε τη στοιχειώδη συναισθηματική νοημοσύνη να καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει φαίνεται πως δεν διαθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μετά το ρατσιστικό παραλήρημα με στόχο την Δανάη Μπάρκα, που -δικαιολογημένα- οδήγησε στο «κόψιμό» της από τη Νέα Δημοκρατία επανέρχεται προσπαθώντας να προσβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προλάβει, πριν χαθεί και πάλι στη λήθη, εκεί δηλαδή που θα πρέπει να βρίσκεται…

Υπενθυμίζεται πως μετά την νέα επίθεσή της, η οποία αυτή τη φορά είχε ως στόχο την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, και τα θετικά σχόλια που δέχθηκε για το σώμα της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απομακρύνθηκε από την Νέα Δημοκρατία και δε θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της για τις επόμενες εκλογές.

Η ίδια λίγο μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τις πηγές του κυβερνώντος κόμματος, αντέδρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου

Αυτή τη φορά, η κ. Λατινοπούλου επέλεξε -παραδόξως- να μην μιλήσει η ίδια, αλλά να οικειοποιηθεί τα λόγια ενός άλλου ανθρώπου, ο οποίος έκανε λόγο για «φασισμό».

«Τραγικός ο φασισμός. Ας αποφασίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές αν πρέπει να είναι ή όχι. Με Λατινοπούλου μέχρι θανάτου» έγραφε η ανάρτηση, με την ίδια να συμπληρώνει «Ευχαριστώ για τη στήριξη».

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024