Ο Νικ Κύργιος, μετά την επικράτησή του στο τουρνουά του Χάλε με 2-1 σετ, αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.
Μάλιστα, ο ελληνοαυστραλός τενίστας τόνισε ότι ο «Τσιτσιφάστ» θα κατακτήσει πολλά grand slam στην καριέρα του, σε αντίθεση με τον ίδιον.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλούς τίτλους Grand Slam στο μέλλον. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σε αυτό το επίπεδο στα τουρνουά όπου συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου» ανέφερε ο Κύργιος στους δημοσιογράφους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις