Πούτιν και Ζελένσκι ανταλλάσσουν φιλί στο στόμα – Η ιδιαίτερη αφίσα με αφορμή το pride
Ο καλλιτέχνης Αντρέα Βίλα, που πολλοί τον αποκαλούν ως τον Banksy του Τορίνο, αντέγραψε το περίφημο φιλί του Μπρέσνιεφ
- «Mr Everyman»: Οι 51 άνδρες που καταδικάστηκαν για τους βιασμούς της Ζιζέλ - Γιατί τους ονόμασαν έτσι;
- Νέα επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια
- Στους 94 έχουν φτάσει οι νεκροί στη Μοζαμβίκη μετά το πέρασμα του κυκλώνα Σίντο
- Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της - Τι της είπαν
O Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Βλαντίμιρ Πούτιν αγκαλιάζονται και φιλιούνται με πάθος.
Ο πόλεμος μεταξύ των χωρών που κυβερνούν μπορεί να μην δικαιολογεί τη… σφοδρή τους αγάπη, το Pride Parade όμως που οργανώθηκε σε όλο τον κόσμο ήταν μια καλή ευκαιρία για να σταλούν παγκοσμίως μηνύματα αγάπης.
Στην Ιταλία, για παράδειγμα, ο καλλιτέχνης Αντρέα Βίλα, που πολλοί τον αποκαλούν ως τον Banksy του Τορίνο, αντέγραψε το περίφημο φιλί του Μπρέσνιεφ, στο πλαίσιο του μήνα Pride και δημιούργησε την αφίσα των δύο ανδρών να φιλιούνται, με τη μέθοδο του μοντάζ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για ειρήνη.
Στην ανάρτησή του στο Instagram ο καλλιτέχνης εξηγεί: «Για τη δημιουργία αυτής της αφίσας εμπνεύστηκα από το φιλί της East Side Gallery στο Βερολίνο που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Ντμίτρι Βρουμπέλ το 1990 και απεικονίζει τον Λεονίντ Μπρέζνιεφ, γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης και τον Εριχ Χόνεκερ, γραμματέα του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας, να ανταλλάσσουν ένα φιλί στα χείλη για να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον.
» Επρεπε να αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα του δεσμού μεταξύ των δύο χωρών, την ίδια που το κατεστραμμένο τώρα Τείχος ανέδειξε ως ένα ξεκάθαρα αποτυχημένο πείραμα. Ενας παραλληλισμός με την ίδια ουτοπία της ευρωπαϊκής ειρήνης, που τώρα έχει επίσης εκλείψει.
» Ηθελα να εκπροσωπήσω την υπερηφάνεια (Pride) της Ρωσίας, μιας χώρας που δεν γνώρισε ποτέ μια αληθινή δημοκρατία επειδή φοβάται πολύ να χάσει τον ρόλο της ως παγκόσμιας δύναμης και την ελπίδα (Αγάπη) ότι τα δύο κράτη (Ρωσία και Ουκρανία) μπορούν να κάνουν ειρήνη και να τερματίσουν τη σύγκρουση».
Δείτε την ανάρτηση
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις