Η σορός που εντοπίστηκε από ψαρά χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη ανήκει σε 24χρονο Πακιστανό.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
«Μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από αρμόδια Υπηρεσία ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε η εν λόγω σορός. Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών», αναφέρει το Λιμενικό Σώμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός φαίνεται να βρισκόταν για περίπου δέκα ημέρες. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση (έλειπαν το κεφάλι και τα κάτω άκρα), δεν προέκυψαν ίχνη από προθανάτιες κακώσεις.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.