Καθηγητής μαγειρεύει νόστιμες συνταγές από το 2000 π.Χ
Ο καθηγητής βιολογίας του Κέιμπριτζ Μπιλ Σάδερλαντ ανακάλυψε συνταγές της Βαβυλώνας από 4000 χρόνια πριν και αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να τις δοκιμάσει.
- Όταν το multitasking αρχίζει να λειτουργεί εναντίον μας
- Γενική Απεργία για συλλογικές συμβάσεις εργασίας και επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού – Ποιοι συμμετέχουν
- Vanity Fair Hollywood Issue 2025: 12 σταρ, 2 ημέρες, 24 μπαούλα, 200 ζευγάρια παπούτσια και 4 bodyguards
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Τι λέει ο 77χρονος που σύρθηκε δεκάδες μετρά στην άσφαλτο από φορτηγό
Συνταγές με προϊόντα από τη μάνα γη, που ανακάλυψε ο καθηγητής και τόλμησε να τις δοκιμάσει.
Δημιούργησε λοιπόν ένα πρωτότυπο μενού.
Τι περιελάμβανε; Αρνάκι στιφάδο, Tuh’u, ξετυλιγμένο, ζωμό ελαμίτη και πολλή φαντασία.
Αρνάκι Στιφάδο:
Κρούστα από κριθάρι, σάλτσα κριθαριού, σκόρδο και πράσο από πάνω. Απλώς υπέροχο!
Tuh’u:
Κρέας από πόδι, τυλιχτό σε αλάτι, μπύρα, κρεμμύδι, κόλιαντρο κ.α., ψημμένο σε λίπος. Θέλει καλό ψήσιμο!
«Ξετυλιγμένο»:
Χωρίς κρέας. Νερό, λίπος, αλάτι, κόλιαντρο, πράσο, σκόρδο και άζυμο ψωμί, τα απλώνεις και ψήνεις.
Κάπως βαρετό, αλλά τρώγεται.
Zωμός «Ελαμίτη»:
Νερό, λίπος, σκόρδο, πράσο, αίμα (ο καθηγητής έβαλε ντομάτα!), γάλα κι ακόμα λίγο σκόρδο. Παράξενα υπέροχο!
Διαβάστε επίσης: Κοτόπουλο με σταφύλια και πατάτες: Μία εναλλακτική και νόστιμη συνταγή
Το πλήρες γεύμα
Και ο τσελεμεντές
Σε μια μεγάλη πέτρα ήταν γραμμένα αναλυτικά τα υλικά και η παρασκευή των εδεσμάτων!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις