Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια από το Μεξικό για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.
Αυτήν τη φορά οι Μεξικανοί επαναφέρουν στο προσκήνιο για την Ένωση το όνομα του Ντιέγκο Ρέγες.
Όπως αναφέρεται, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τίγκρες έως και το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο ίδιος «ψάχνεται» για την Ευρώπη, επιθυμώντας να κάνει το μεγάλο βήμα, έχοντας ως στόχο την επιστροφή του στη γηραιά ήπειρο.
Ο Ρέγες έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Ευρώπη, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Πόρτο, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2013 από την Αμέρικα για επτά εκατομμύρια ευρώ.
Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί επίσης σε Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Λεγανές και Φενέρμπαχτσε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο Μεξικό αναφέρουν ότι ο Ρέγες βρίσκεται στο στόχαστρο και μιας ισπανικής ομάδας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.