Η επιμονή της Μπάγερν τελείωσε! Σύμφωνα με τη γερμανική έκδοση του Skysports, η διοίκηση των Βαυαρών σταμάτησε να αρνείται να πουλήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και αποφάσισε να δεχθεί την επιθυμία του Πολωνού άσου, βάζοντας του πωλητήριο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, έγινε γνωστό και το ποσό που ζητάει η Μπάγερν για να παραχωρήσει τον… killer της, το οποίο είναι 60 εκατομμύρια ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του «Λέβα», όμως προσφέρει μέχρι και 35 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό το οποίο δεν είναι αρκετό για να πείσει τη γερμανική ομάδα να δώσει τη συγκατάθεση της.
Florian Plettenberg: Bayern wil minstens 60 miljoen euro voor Robert Lewandowski. Een overplaatsing is nu waarschijnlijker dan een paar weken geleden.»#FCBayern#Lewandowskipic.twitter.com/dsmdm0ZZPa
— FC Bayern België 🇧🇪 (@FCBayernBelgie) June 26, 2022
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.