Δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times ανέφερε ότι ο Κάρολος έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά σε μετρητά από τον ίδιο τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι κατά το διάστημα 2011 και 2015.
«Οι φιλανθρωπικές δωρεές που δέχτηκε από τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ διοχετεύθηκαν άμεσα σε μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του πρίγκιπα, η οποία πραγματοποίησε την δέουσα διαχείριση και μας διαβεβαίωσε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο του Καρόλου.
Η Sunday Times ανέφερε ότι δεν υπήρξε υπαινιγμός πως οι δωρεές ήταν παράνομες.
Η αστυνομία και η βρετανική Επιτροπή Φιλανθρωπίας ερευνούν τους ισχυρισμούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.