Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνηση στους δρόμους: Πολύ αυξημένη σε κεντρικούς δρόμους

Κίνηση στους δρόμους: Πολύ αυξημένη σε κεντρικούς δρόμους

Η απεργία σε λεωφορεία και τρόλεϊ έχει προκαλέσει προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα σε Λ. Κηφισού και Αθηνών.

Αυξημένα, σε σχέση με τις άλλες μέρες, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας λόγω και της 24ωρης απεργίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Σε πολλούς κεντρικούς δρόμους, η κίνηση των οχημάτων παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις ενώ πολλά είναι και τα μποτιλιαρίσματα.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Καλλιρόης, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αρδηττού αλλά και στη κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

«Κόλαση» γίνεται και στον Πειραιά στην διαδρομή προς Αθήνα, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται και σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισού, με μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα της ανόδου.

Συγκεκριμένα, από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια τα αυτοκίνητα κινούνται αργά, ενώ, κατά διαστήματα μένουν και ακινητοποιημένα.

Σχετικά καλύτερη είναι η εικόνα στην κάθοδο, με εξαίρεση το ύψος της Μεταμόρφωσης. Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών και Σχιστού όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ στο «κόκκινο» είναι και αρκετοί δρόμοι του κέντρου της Αθήνας.

Τέλος, προς το παρόν δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην Αττική Οδό.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024