Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και μαλακό τυρί
Μια γρήγορη σαλάτα με δροσερά υλικά, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει εσάς και τους αγαπημένους σας.
- Δολοφονία σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα - Συνελήφθη ύποπτος
- Σε 20 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό για βιασμούς - Ένοχοι οι 51 κατηγορούμενοι
- Αποκάλυψη in: Μία πολυμήχανη 86χρονη παγίδευσε μέλη συμμορίας «εικονικών ατυχημάτων» στα Χανιά
- Δημήτρης Ήμελλος: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό -Τραγική φιγούρα η μητέρα του
Το αβοκάντο είναι ένα μοναδικό φρούτο με υψηλή διατροφική αξία και οφέλη για την υγεία.
Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: θα αποκτήσετε φρέσκια αναπνοή, τα νεφρά και το συκώτι σας θα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και η αρτηριακή σας πίεση θα μειωθεί.
Και αυτά είναι μόνο κάποια από όσα θα σας συμβούν.
Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε κάλιο, τον ηλεκτρολύτη που ρυθμίζει τα υγρά του σώματος.
Είναι επίσης καλή πηγή βιταμινών C και Ε.
Η βιταμίνη C βοηθά την υγεία μας.
Συγκεκριμένα στην παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα, ενώ η βιταμίνη Ε μειώνει τις βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και καταπολεμά τη γήρανση.
Διαβάστε επίσης: Πανεύκολο παγωτό με γιαούρτι και κόκκινα φρούτα
Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και μαλακό τυρί.
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για μια υπέροχη συνταγή όλες τις ώρες.
Λίγες θερμίδες μα πάρα πολύ γεύση έχει να προσφέρει αυτή η σαλάτα.
Το αβοκάντο δίνει μια μοναδική υφή.
Δοκιμάστε αν θέλετε κοτόπουλο ή τόνο και δημιουργήστε ένα πλήρες γεύμα εύκολα και πολύ γρήγορα.
Υλικά
- 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 αβοκάντο
- δυόσμος
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 100 γρ. κατίκι
- 1 κ.σ. σπόροι κολοκύθας
- αλάτι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τις ντομάτες και την πιπεριά.
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και κόβουμε τη σάρκα σε φέτες.
Προσθέτουμε το αβοκάντο και τα φύλλα δυόσμου.
Σε μικρό μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το βαλσαμικό ξύδι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Γαρνίρουμε τη σαλάτα με το κατίκι και πασπαλίζουμε με τους κολοκυθόσπορους.
Αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις