Είναι οριστικό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στους πάγκους, καθώς 2,5 χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται να σηκώσει και πάλι μανίκια και να πιάσει δουλειά.
Όπως αναμενόταν, ο «Τσινγκούρι» είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Μπιλμπάο.
Οι εκλογές του συλλόγου από τη χώρα των Βάσκων έφεραν τις εξελίξεις και έτσι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα θα αναλάβει και πάλι την αγαπημένη του Μπιλμπάο.
Ο βάσκος επιχειρηματίας Χον Ουριάρτε εξελέγη πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο στις εκλογές που διεξήχθησαν πριν από μερικές ημέρες.
Πρώτος στόχος του Ουριάρτε ήταν εξαρχής ο Βαλβέρδε και έτσι δεν άργησε να έρθει η συμφωνία, με τον Ισπανό να επιστρέφει στο San Mames τρίτη φορά στην καριέρα του.
Είναι ο προπονητής που έχει διευθύνει τους περισσότερους επίσημους αγώνες της Μπιλμπάο: συνολικά 307 μεταξύ των σεζόν 2003-04 και 2004-05 και αργότερα σε εκείνες μεταξύ 2013-14 και 2016-17.
Πρόκειται για μια μεγάλη εξέλιξη, με τον «Τσινγκούρι» να καλείται να επαναφέρει την Μπιλμπάο στον… σωστό δρόμο και να την κάνει και πάλι ανταγωνιστική, καθώς τις τελευταίες σεζόν οι Βάσκοι έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα.
💥 Ernesto Valverde, nuevo entrenador del Athletic Club.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.