Σε όλους μας αρέσει το φαγητό. Σε όλους μας αρέσει το σεξ. Νομίζω καταλαβαίνετε που το πάμε… Εντάξει, ναι, έχετε διαβάσει και τον τίτλο, οπότε ξέρετε σε ποιο θέμα θα αναφερθούμε σήμερα.

Σήμερα λέμε να αφήσουμε τις στάσεις και να πάμε σε κάτι… διαφορετικό, όσον αφορά τη σεξουαλική πράξη. Τι είναι αυτό; Η χρήση φαγητού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης!

Εντάξει κανένας δεν άνοιξε το ψυγείο του, είδε ένα τάπερ με παστίτσιο και είπε «τέλεια, θα το χρησιμοποιήσω στο σεξ», όμως όσοι έχετε δει ταινίες όπως οι «9μιση εβδομάδες» ή το «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι», τότε θα πρέπει να έχετε διαπιστώσει ότι η χρήση φαγητού στο σεξ μπορεί να είναι απολαυστική.

Αν το έχετε σκεφτεί κι εσείς, τότε διαβάζετε το σωστό κείμενο. Αν ΔΕΝ το είχατε σκεφτεί μέχρι στιγμής, σας δίνουμε λίγα λεπτά να το σκεφτείτε…

Εντάξει; Το σκεφτήκατε; Ωραία ας προχωρήσουμε.

Σήμερα, θα σας μιλήσουμε για την χρήση τροφών, είτε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, είτε την ώρα των προκαταρκτικών.

Διάβασε, λοιπόν, και μάθε ποιες τροφές μπορούν να εφαρμόσουν στο ανθρώπινο σώμα την κρίσιμη ώρα και τι να προσέξεις…

1. Μερέντα

Κλασική, δοκιμασμένη και απολύτως επιτυχημένη. Μπορείτε να την αλείψετε σε όλο το σώμα. Παντού. Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες…

Είναι όμως σίγουρο ότι με αυτόν τον τρόπο θα δελεάσετε τον σύντροφό σας, προκειμένου να ασχοληθεί (ακόμα) περισσότερο με τις συγκεκριμένες περιοχές σας.

2. Μέλι

Όπως και τη μερέντα, μπορείτε να την εφαρμόσετε σε διάφορα σημεία του σώματος και να «υποχρεώσετε» τον σύντροφό σας να χρησιμοποιήσει περισσότερο την γλώσσα του επάνω σας.

3. Παγωτό

Και κάθε είδους γλυκό, όπως πάστες και γενικά ότι είναι πιο μαλακό και μπορεί να «κάτσει» στο σώμα. Ο πάγος μαζί με τη γλύκα δημιουργούν έναν συνδυασμό… που δεν χάνει με τίποτα.

4. Σαντιγί

Εννοείται πώς είναι ό, τι καλύτερο για ακόμα πιο ερεθιστικό σεξ. Κλασικό και δοκιμασμένο. Μπορεί να συνδυαστεί και με τα τρία παραπάνω…