Αργύρης Πανταζάρας: Συγκινεί το «αντίο» του στην Ντίνα Κώνστα – Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους
Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (3/7), αφήνοντας φτωχότερο τον χώρο της τέχνης.
Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media, τα οποία λίγο μετά «πλημμύρισαν» με συγκινητικά μηνύματα.
- Διαβάστε επίσης: Το Εθνικό Θέατρο αποχαιρετά την Ντίνα Κώνστα – Η παράσταση που αφιερώνει στη μνήμη της
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν ήταν και ο Αργύρης Πανταζάρας.
Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με την Ντίνα Κώνστα και αποκάλυψε τη γνωριμία που είχαν.
Έγραψε συγκεκριμένα: «Ντίνα Κώνστα. Το πιο δραματικό χιούμορ. Το 2017 ήρθες στην 2η παράσταση που έφτιαξα. Την “Μητρόπολη”. Ήσουν εκεί και κρατιόμασταν σαν να γνωριζόμασταν από παλιά. Σε πήγαμε σπίτι σου για την τιμή που μας έκανες να έρθεις στο δικό μας. Σε αγαπάμε. Νιώθω ευγνώμων που σε γνώρισα και ενέπνευσες τόσο κόσμο».
Δείτε την ανάρτησή του
- The ‘Hot Spots’ in Greece for Holiday Properties
- Ολυμπιακός: Ο Πίτερς και τα μεγάλα κέρδη του Μπαρτζώκα (pic, vids)
- Eλαιόλαδο: Την απαγόρευση του 16κιλου τενεκέ θέλει ο ΣΕΒΙΤΕΛ – Προβλήματα βλέπει και στο πεντάλιτρο
- Γυμνή πρόβα γάμου για τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ με ευχές Καρντάσιαν
- Μπαρτζώκας: «Βιλντόζα και Μιλουτίνοφ θα παίξουν κανονικά με Ερυθρό – Μπορούμε να κάνουμε ρεκόρ όλων των εποχών στην Euroleague»
- Τι θέλουν σήμερα οι εργαζόμενοι – Έρευνα της MARC αποκαλύπτει νέα δεδομένα