Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Τιμήθηκε με το ανώτερο παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Τιμήθηκε με το ανώτερο παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου

Ο μητροπολίτης Διονύσιος απένειμε στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα το Ανώτερο Παράσημο της Μητρόπολης και συγκεκριμένα τον χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, αναγορεύοντας παράλληλα τον κ. Νίκα σε Μεγάλο Ευεργέτη της Μητρόπολης Κορίνθου.

Tον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τίμησε ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής θείας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στην Κόρινθο, με την οποία κορυφώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις “Παύλεια 2022” προς τιμήν του πολιούχου της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου.

Συγκεκριμένα, μετά την θεία λειτουργία, ο μητροπολίτης Διονύσιος απένειμε στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα το Ανώτερο Παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους και συγκεκριμένα τον χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, αναγορεύοντας παράλληλα τον Π. Νίκα σε Μεγάλο Ευεργέτη της Μητρόπολης Κορίνθου.

Ο Π. Νίκας τιμήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ιεράρχης, για την σημαντική βοήθεια και συνδρομή του στην ολοκλήρωση ή την ανακαίνιση σημαντικών κτηριακών έργων της Μητρόπολης Κορίνθου, καθώς και για την συνδρομή του στο πνευματικό της έργο με την έκδοση βιβλίων.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας δήλωσε ότι εκλαμβάνει την τιμή προς το πρόσωπό του ως “βράβευση συνολικά της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Εκκλησία, την τροφό και μάνα του Γένους”. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο, εκφράζοντας χαρά, ικανοποίηση, αλλά και εκτίμηση για την εν λόγω βράβευση.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024