Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί έμπνευση και πρότυπο αθλητή για όλη τη χώρα, με την Κρήτη να μην αποτελεί εξαίρεση. Αυτό ήρθε να αποδείξει, με ένα ακόμα τρόπο, το γκράφιτι που φτιάχτηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο και είναι αφιερωμένο στον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Μόνο που το συγκεκριμένο γκράφιτι δεν μοιάζει με κανένα από όσα έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα και αφορούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το athleticradio.gr, εδώ και μια εβδομάδα η κεντρική πλατεία του Γαζίου έχει μεταμορφωθεί, καθώς πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου γηπέδου μπάσκετ με το ταρτάν να έχει την μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με… μορφή Κρητικού.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες παιδιά στη χώρα, ενέπνευσε τον Δήμο Μαλεβιζίου να δημιουργήσει το παρακάτω γκράφιτι με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο έγινε Κρητικός με μουστάκι στο πρόσωπο του και με την φανέλα του να γράφει Μαλεβίζι και το «34» στην πλάτη να αναδεικνύει την τεράστια απήχηση που έχει στη νεολαία ο πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Δείτε το εντυπωσιακό γκράφιτι