Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την «αποφόρτιση» του ρόστερ της από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Τσάβι Ερνάντεθ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Επόμενος στη λίστα των αποχωρήσεων από το «Καμπ Νου» είναι ο Κλεμάν Λενγκλέ, ο οποίος οδεύει πλέον προς την Τότεναμ.
Τα Σπιρούνια συνεχίζουν την ενίσχυση για τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη αποκτήσει και τον Ριτσάρλισον.
Ο διεθνής γάλλος αμυντικός είχε ειδοποιηθεί από τον καταλανό τεχνικό να μη δώσει το «παρών» στην «πρώτη» των Μπλαουγκράνα και είχε λάβει άδεια μίας εβδομάδας για να βρει ομάδα.
Ο ίδιος δεν ήταν θετικός στην προοπτική της αποχώρησής του από την «Μπάρτσα», όμως ελλείψει άλλων επιλογών μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων με τους Σπερς.
Η μετακίνησή του στο Λονδίνο δε θα γίνει με απευθείας μεταγραφή, αλλά σε πρώτη φάση με δανεισμό, με τους Πετεινούς να καλύπτουν το συμβόλαιό του, που φθάνει (μεικτά) τα 5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.