La Cantine du Faubourg, το διεθνές κοσμοπολίτικο εστιατοριακό brand μόλις προσγειώθηκε στη Μύκονο
Επεκτείνοντας την παρουσία του στους πιο λαμπερούς προορισμούς, όπως η Ίμπιζα και το Ντουμπάι.
Ο πιο καυτός προορισμός αυτού του καυτού καλοκαιριού, μόλις άνοιξε! Το διεθνές εστιατοριακό project La Cantine du Faubourg προσγειώθηκε στον Ορνό της Μυκόνου και ήδη απογειώνει τα κυκλαδίτικα standards της γαστρονομικής απόλαυσης.
Επεκτείνοντας την παρουσία του στους πιο λαμπερούς προορισμούς, όπως η Ίμπιζα και το Ντουμπάι, το διεθνές εστιατοριακό brand La Cantine du Faubourg εγκαινίασε μόλις πριν από λίγες ημέρες τον νέο του γαστρονομικό προορισμό στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Πιστό στη μέχρι σήμερα bespoke φιλοσοφία του, αυτή που συνδυάζει τη μοναδικά υψηλή άποψη στη γεύση με την κομψότητα στην αισθητική, o όμιλος La Cantine du Faubourg καταφθάνει στην παραλία του Ορνού για να ανεβάσει σε νέα ύψη την εμπειρία της εστίασης.
Χαλαρό και συνάμα εκλεπτυσμένο, το La Cantine du Faubourg γίνεται ο νέος dining προορισμός του νησιού. Το υπαίθριο εστιατόριό του είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να παντρεύει την πεμπτουσία της chic φιλοσοφίας του La Cantine με τη φρεσκάδα του κυκλαδίτικου αέρα. Οι δημιουργοί της αισθητικής του, Pierre Pirajean και Helena Paraboschi, το αποκαλούν “ένα καλλιτεχνικό rendez-vous, ένα lifestyle statement”.
Η μεσογειακή προσέγγιση του interior design που υπογράφει ο ηχηρός Pirajean Lees περιλαμβάνει αρχετυπικά φινιρίσματα από φυσική πέτρα, στέγαστρα από ακατέργαστο ξύλο και καθίσματα σπαρμένα μέσα σε μια τέτοια οργιώδη βλάστηση που λες ότι η κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα μόλις απέκτησε μια εξωτική νότα που της πάει πολύ. Στην κουζίνα, ο Γάλλος corporate chef, εστεμμένος και με αστέρι Michelin, Gilles Bosquet είναι επικεφαλής μιας της ταλαντούχας 20μελούς ομάδας που αποτίει γευστικό φόρο τιμής στις κοσμοπολίτικες ρίζες του brand ενώ ταυτόχρονα υπογράφει την δέσμευση του La Cantine στην τελειότητα.
Στο μενού, παρελαύνουν λιχουδιές της στεριάς και της θάλασσας, όπως το “ολόκληρο μπούτι καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα”, η “αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα” ή το “ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι”. Ο Bosquet προσθέτει εδώ επίσης αποκλειστικά πιάτα που φέρουν την προσωπική του υπογραφή και που μπορούν να αναγνωρίσουν με μια… πιρουνιά οι διεθνείς θιασώτες του brand. Tα “μελωμένα παϊδάκια με πόμελο και ρόδι” αλλά και το “σεβίτσε κιτρινόπτερου τόνου με σουσάμι, αβοκάντο και βινεγκρέτ γλυκού κρεμμυδιού”, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που οι τακτικοί θαμώνες του La Cantine αν΄τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν και εδώ με φόντο την παραλία του Ορνού.
Το La Cantine du Faubourg Mykonos, σχεδιασμένο ώστε να αποθεώνει την σύγχρονη προσέγγιση του μινιμαλισμού, με 250 καθίσματα σπαρμένα σε μια έκταση 1.300 τετραγωνικών μέτρων είναι ένας χώρος πολυ-αισθήσεων. Καλλιτεχνικό στέκι, προορισμός για φαγητό ή βραδινό κρησφύγετο, το La Cantine du Faubourg είναι ο νέος τόπος συνάντησης για του λάτρεις των κοκτέιλ, τους γαστρονομικούς ειδήμονες, τους jet setters και τους σύγχρονους απαιτητικούς ταξιδιώτες.
La Cantene du Faubourg Mykonos
Ορνός, Μύκονος
- Γερμανία: Επιτέλους, βάλτε φρένο στο «φρένο του χρέους»
- Ευρώ: Tι σημαίνει για νοικοκυριά, επιχειρήσεις η απόλυτη ισοτιμία με το δολάριο
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν οι θάνατοι από υπερβολική δόση σε ποσοστό ρεκόρ σε ένα χρόνο
- Βόρεια Κορέα: Ο πρόεδρος Κιμ διατάσσει να αρχίσει «μαζική παραγωγή» drones εφόδου
- Ρολόι του Τζον Λένον επιστρέφεται στη Γιόκο Όνο ως νόμιμη ιδιοκτήτρια
- Γιοβάνοβιτς: «Είμαι απογοητευμένος – Δεν ήμασταν τόσο καλοί για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»