Νάταλι Πόρτμαν: Με κατακόκκινο μίνι φόρεμα Dior στην πρεμιέρα του «Thor»
Η βραβευμένη ηθοποίος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το ιδιαίτερα σικάτο φόρεμα της που αναδείκνυε το καλλίγραμο σώμα της.
Η Νάταλι Πόρτμαν έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Thor: Love and Thunder στο Λονδίνο, πριν λίγες ημέρες.
Στην πρεμιέρα, πολλοί ηθοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους το καστ και την παραγωγή ενώ πόζαραν με φόντο το Logo της ταινίας στον φωτογραφικό φακό, εκείνη όμως που μεταξύ άλλων ξεχώρισε ήταν αναμφισβήτητα η Νάταλι Πόρτμαν.
Διαβάστε επίσης: Υπέροχα κιμονό «ποζάρουν» σε έκθεση στη Νέα Υόρκη
Ο ρόλος της στην ταινία
Η ηθοποιός έχει ένα μοναδικό στιλ και μια αξεπέραστη γοητεία. Στην ταινία θα τη δούμε να υποδύεται την Τζέιν Φόστερ, ή αλλιώς Mighty Thor και όπως ήταν λογικό, παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα ενώ φωτογραφήθηκε μόνη της, με άλλους ηθοποιούς και συμπρωταγωνιστές της.
Η εμφάνισή της ήταν μοναδική και μάλιστα τα φώτα στράφηκαν προς το μέρος της. Φόρεσε ένα λουλουδένιο headpiece και το πρόσωπό της έλαμπε καθώς έβαλε ένα κόκκινο κραγιόν που την γοήτευε ιδιαίτερα και αναδείκνυε τα χείλη της.
Το φόρεμά της, έχει την υπογραφή του οίκου Dior και πρόκειται για ένα κόκκινο μίνι στράπλες φόρεμα, ιδιαίτερα κομψό και προσεγμένο.
Τέλος, απογείωσε το look της με ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα.
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes
- Αντιπολιτευτικά πυρά κατά Μητσοτάκη για τα Τέμπη με αιχμή «τη συγκάλυψη»
- Ρωσία: Στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Οικονομικών ενόψει των διαπραγματεύσεων – «Θα μιλήσουμε για ειρήνη»
- Ο Έντερσον μπήκε στο… πάνθεον της Premier League – Το απίστευτο στατιστικό κόντρα στη Νιούκαστλ