Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
- Στους 94 έχουν φτάσει οι νεκροί στη Μοζαμβίκη μετά το πέρασμα του κυκλώνα Σίντο
- Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της - Τι της είπαν
- Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 115 επιβάτες - Επέστρεψε στον Πειραιά
- Απίστευτο περιστατικό σε κηδεία: 20χρονος χόρευε δίπλα στο φέρετρο και τράβαγε τα γένια των ιερέων
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις