Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
- Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ένοχος ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε θανάσιμα το ιδρυτικό μέλος των Razastarr
- Η 11άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (pic)
- «Ένα αποδυναμωμένο Ιράν ίσως στραφεί στα πυρηνικά», προειδοποιούν οι ΗΠΑ
- Ποιες αποφάσεις θα πάρει ο Μητσοτάκης στα βουνά της Κρήτης
- Μαγδεμβούργο: Ένας τρομοκράτης από αυτούς που δεν έχουμε συνηθίσει
- LIVE: Παναθηναϊκός – Άρης