Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
- Ο Τάσος Ιορδανίδης «είναι το λαχείο» της Θάλειας Ματίκα
- LIVE: Ντόρτμουντ – Μπόχουμ
- Μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ: Θα τη πληρώνουν οι γονείς των ανήλικων δραστών πλέον;
- ΟΗΕ: Θέμα ηλικιακού κριτηρίου στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Ιράκ: Ο στρατιωτικός βραχιόνας του PKK χτύπησε τουρκική βάση στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Σουάι Ζανγκ: Από το αρνητικό ρεκόρ των 24 σερί ηττών σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις (vids)