Εκτός Euroleague και συγκεκριμένα στην Ρωσική Ούνιξ Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάριλ Μέικον σε μια μετάγραφη «έκπληξη».
Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς για 1+1 χρόνια και οι ρωσική ομάδα προέβη στην ανακοίνωση της μετακίνησης του παίλτη από τον Παναθηναϊκό.
Να σημειωθεί ότι πέρυσι το καλοκαίρι μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε ο Αμερικανός με την ΑΕΚ την σεζόν 2020-21 ο Παναθηναϊκός συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο 1+1 χρόνια.
⚡️ Дэрил Мэйкон – в УНИКСе! ⠀ Баскетбольный клуб УНИКС заключил контракт с 26-летним американским защитником @_dmacon4 (191 см, 84 кг). Двухлетнее соглашение подписано по схеме «1+1». pic.twitter.com/r9t0WkO6ak
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.