Ένας κύκλος μόλις έκλεισε για τον Τρέι Τόμπκινς. Μετά από 7 σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Τρέι Τόμπκινς επιστρέφει στη Ρωσία, αυτή τη φορά όχι για τη Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Η ρωσική ομάδα πρόσφερε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που ο ίδιος ως ελεύθερος το αποδέχτηκε.
Ο 32χρονος ψηλός είχε μόλις 13 συμμετοχές με τους Μαδριλένους την περασμένη περίοδο στη Euroleague, μέτρησε 5.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.
Στη Ρωσία θα παίξει υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, με στόχο να κατακτήσει τη VTB League καθώς η Ζενίτ δεν θα συμμετάσχει στην Ευρώπη λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.