Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής: Μια ανάσα από το μετάλλιο η Κορακάκη
Η Άννα Κορακάκη έφθασε πολύ κοντά στο να πάρει ένα μετάλλιο, όμως έχασε την τρίτη θέση για μόλις μισό βαθμό
Μόλις μισός βαθμός χώρισε την Άννα Κορακάκη από το να φθάσει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού στα 10 μ. του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που διεξάγεται στην Κορέα.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, που χθες (11/7) έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στον αγώνα πρόκρισης, κατάφερε να συγκεντρώσει 48,4 βαθμούς, με την τρίτη θέση να καταλήγει στη Βερόνικα Μαγιόρ από την Ουγγαρία, που είχε 48,9.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία, ενώ το ασημένιο πήγε στην Άι Γούεν Γιου από την Κίνα.
Οι υποχρεώσεις της Κορακάκη δε σταματούν εδώ όμως, καθώς αργότερα μέσα στη μέρα (12/7) θα πιάσει ξανά το πιστόλι, αυτήν τη φορά μαζί με τον αδερφό της, Διονύση, καθώς θα αγωνιστούν στο μεικτό αγώνισμα των 10 μ., ενώ την Παρασκευή (15/7) θα συμμετάσχει και στα 25 μ.
- Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, θα έρθουν και τα γκολ»
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Σόου Κάνιγχαμ στη Νέα Υόρκη για το ασταμάτητο Ντιτρόιτ – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442