Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεία Εmmy: «Σνομπάρουν» την Τζένιφερ Άνιστον και την Τζούλια Ρόμπερτς

Βραβεία Εmmy: «Σνομπάρουν» την Τζένιφερ Άνιστον και την Τζούλια Ρόμπερτς

Αντιδράσεις και έντονη δυσαρέσκεια εκφράστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανακοινώθηκε η λίστα με τις υποψηφιότητες στα 74α Emmy Awards και μέσα σε αυτή δεν ήταν οι δύο αγαπημένες του κοινού ηθοποιοί Τζένιφερ Άνιστον και Τζούλια Ρόμπερτς.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στα φετινά βραβεία Emmy έφερε μαζί της και κύμα αντιδράσεων για το γεγονός ότι δύο σπουδαίες και πολύ αγαπητές ηθοποιοί έμειναν εκτός από την λίστα των υποψηφιοτήτων.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις δυσαρέσκειας των θαυμαστών των δύο ηθοποιών στο twitter ήταν πολλές και έντονες.

Τζένιφερ Άνιστον, «The Morning Show»

H Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, Άλεξ Λέβι στη δραματική σειρά της Apple TV+, σχετικά με την προβληματική εσωτερική λειτουργία μιας εταιρείας παραγωγής ειδήσεων.

Αντίθετα από την Άνιστον, υποψήφια για Emmy στην κατηγορία πρωταγωνίστρια σε δραματική σειρά είναι η συμπρωταγωνίστριά της στην σειρά, Ρις Γουίδερσπουν.

Επίσης υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες στα φετινά βραβεία έχουν κι άλλοι ηθοποιοί από το καστ της σειράς, όπως ο Μπίλι Κράνταπ για βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν ως «καλεσμένη ηθοποιός» σε δραματική σειρά.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν με γλαφυρό τρόπο στην είδηση και οι θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους στον αποκλεισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τις υποψηφιότητες για Emmy.

«Η Τζένιφερ Άνιστον θα έπρεπε να είχε προταθεί επειδή σήκωσε ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν του “The Morning Show” μόνη στους ώμους τους», υποστήριξε θαυμαστής.

Ταυτόχρονα, οι αναρτήσεις είναι των χρηστών στο twitter είναι χαρακτηριστικές:

Τζούλια Ρόμπερτς, «Gaslit»

Άλλη μία ηχηρή απουσία από τα φετινά βραβεία Emmy είναι και αυτή της Tζούλια  Ρόμπερτς μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Gaslit».

Η Τζούλια Ρόμπερτς παίζοντας  σε αυτό το πολιτικό θρίλερ που μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποια υποψηφιότητα.

Αντίθετα οι σειρές που είχαν τις περισσότερες υποψηφιότητες είναι : «Ted Lasso», «Succession», «Only murders in the Building», «White Lotus» και το αναμενόμενο ήταν το «Squid Game».

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024