Προκαταρκτική για το βίντεο με περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια
Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες
Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας έχει τεθεί βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με το οποίο δύο αστυνομικοί φέρονται να περνούν με το περιπολικό φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα αλλά και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα.
Με αφορμή βίντεο στο διαδίκτυο οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά θα ερευνήσουν αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.
- Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο με πολίτες να κάνουν βόλτες με περιπολικό
Υπερβολική ταχύτητα με αναμμένη σειρήνα
Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.
Αν και όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο ελέγχεται η γνησιότητα του βίντεο. Δηλαδή για παράδειγμα εάν το βίντεο δεν είναι προϊόν συρραφής εικόνας και ήχου, δεν έχει γίνει μοντάζ έτσι ώστε να παρουσιάζεται ως ελληνικής προελεύσεως και δεν έχουν προστεθεί ηχητικά εφέ με γυναικείες φωνές.
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν χάνει τον πόλεμο, ο στρατός απελευθέρωσε 300 km2 στο νότο


