«Απόβαση» αστέρων του Χόλυγουντ στα ελληνικά νησιά. Οι περισσότεροι celebrities το φετινό καλοκαίρι έχουν επιλέξει τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Νικόλ Κίντμαν.
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ζήλεψε από τη Ναόμι Γουότς, και εδώ και πέντε ημέρες βρίσκεται στους Παξούς.
Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga», θέλησε να χαλαρώσει και να περάσει λίγες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το νησί του Ιουνίου ήταν η καλύτερη επιλογή.
Η ίδια μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πόσταρε μία φωτογραφία από την καταγάλανη θάλασσα και στη λεζάντα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.
«Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα», έγραψε συγκεκριμένα, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».
Η ηθοποιός είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities της διεθνούς showbiz που «ψήφισαν» Ελλάδα για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του χειμώνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας