Τα τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχουν γράψει… τηλεοπτική ιστορία, κατά καιρούς. Ποιος έχει ξεχάσει, άλλωστε, τον χορό της Αθηνάς Οικονομάκου που «κόλασε» τους πάντες;

Συνεχώς, πολλές όμορφες παρουσίες έχουν εντυπωσιάσει με τον χορό τους στην εκπομπή. Ωστόσο, ο χορός της Μελίνας Ασλανίδου και της Πάολα δεν τοποθετείται σε αυτήν τη λίστα. Το τσιφτετέλι που χόρεψαν οι δυο τραγουδίστριες ήταν αρκετά χαμηλότερο των προσδοκιών…

Δείτε το βίντεο…

Γυναίκα «τρέλανε» όλο το διαδίκτυο με τον χορό της!

Κι επειδή… σας απογοητεύσαμε με το παραπάνω τσιφτετέλι, για να επανορθώσουμε σας παρουσιάζουμε ένα άλλο τσιφτετέλι, το οποίο -δικαιολογημένα- έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία δεν είναι διάσημη, πιθανώς πρόκειται για χορεύτρια, η οποία ανέβηκε στο τραπέζι και… ξεσήκωσε τους πάντες. Το βίντεο στο Youtube έχει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια προβολές!

Πρόκειται για το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία ήταν καλεσμένη στην τότε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα, «Τα Καρντάσιανς».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η εκπομπή ήταν πρωτοχρονιάτικη και όπως ήταν λογικό το διασκέδασαν όλοι μέχρι τελικής πτώσης. Την ώρα δε, που η κοπέλα χόρεψε τσιφτετέλι, έγινε πανικός στο πλατό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω…