Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό - Γιατί ζήτησε συγγνώμη

Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχαιρέτησε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό – Γιατί ζήτησε συγγνώμη

«Λύγισε» η παρουσιάστρια στο αντίο της

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα το πρωί της Παρασκευής (22/7) στο «Σήμερα», καθώς επρόκειτο για την τελευταία εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μετά από 15 χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, μετακομίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή, η Μαρία Αναστασοπούλου υπό τους ήχους του «City of Stars» αποχαιρέτησε συγκινημένη τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό και ζήτησε συγγνώμη.

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024