Με την φανέλα της Ρεάλ θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα επόμενα χρόνια τρια βασικά μέλη της. Πιο συγκεκριμένα ο Μιλιτάο, ο Βινίσιους και ο Ροντρίγκο έβαλαν την υπογραφή τους σε νέα συμβόλαια, ενώ απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις από την ομάδα.
Αυτό που κάνει εντύπωση δεν είναι ότι παρέμειναν στην «Βασίλισσα», αλλά ότι τα νέα τους συμβόλαια περιέχουν αι «τρελές» ρήτρες αποδέσμευσης.
Συγκεκριμένα, ο Μιλιτάο επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2028 με 500 εκατομμύρια ευρώ ρήτρα. Ο Βινίσιους από την πλευρά του έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027, με την ρήτρα του να φτάνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Τέλος, ο Ροντρίγκο υπέγραψε και εκείνος έως το καλοκαίρι του 2028 και αν κάποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της πρέπει να καταβάλλει το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.
Éder Militão, Vinícius and Rodrygo have signed their new contracts with Real Madrid ⚪🇧🇷 #RealMadrid
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.