Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα το Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα το Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο το Δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου και πλέον είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Να αθληθούν, να ασκηθούν και να απολαύσουν τα οφέλη της κολύμβησης στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» έχουν πλέον την δυνατότητα τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το Κολυμβητήριο εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο, που εξασφαλίζει την ασφαλή, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

«Εξοπλίσαμε το Κολυμβητήριο με ειδικό αναβατόριο, που παρέχει την δυνατότητα άνετης και ασφαλούς πρόσβασης στην πισίνα στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Η κολύμβηση είναι μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει εκγύμναση και ευεξία και θέλουμε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που δημιουργούνται από αυτήν όλοι οι δημότες μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

«Το αναβατόριο πισίνας με το οποίο εξοπλίσαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι πιστοποιημένο, απλό στο χειρισμό και ασφαλές για όσους το χρησιμοποιούν. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, καθώς παρέχει την δυνατότητα να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό για να μπορούν να χαρούν τα οφέλη της κολύμβησης», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

Το αναβατόριο δεν είναι σταθερό, αλλά φορητό και έτσι παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησής του και εύκολης αποθήκευσης για προστασία από φθορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το αναβατόριο η καθέλκυση του κολυμβητή μέσα στο νερό γίνεται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και η ανέλκυσή του σε περίπου 25 δευτερόλεπτα.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024