Ντομάτα, καρπούζι και φέτα
Ενας εξαίσιος συνδυασμός αρωματισμένος με βασιλικό και δυόσμο.
- Economist: Οι εργαζόμενοι αγαπούν τον Τραμπ, τα συνδικάτα πρέπει να τον φοβούνται
- Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα - Κορυφώνεται η κίνηση, τι να προσέχουμε όταν αγοράζουμε παιχνίδια και τρόφιμα
- Τα ζώδια σήμερα: Γλύκανε μωρέ λίγο, μην είσαι σαν κακό χρόνο να'χεις
- Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια για τον σκύλο και τη γάτα μας – Εύγευστες συνταγές
Προετοιμασία 15΄
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
5 μέτριες ώριμες ντομάτες, σε μεγάλα κομμάτια
1 ματσάκι γλιστρίδα καθαρισμένη και κομμένη στα τρία
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
Ψίχα από 1 μεγάλη φέτα καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια), σε μέτρια κομμάτια
2 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό
5 κ.σ ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λάιμ
2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
¼ κ.σ. πιπέρι καγιέν
Αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αναμειγνύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τις ντομάτες, τη γλιστρίδα, το κρεμμύδι, τη φέτα και το καρπούζι. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μικρό μπολ το ξίδι, το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, ανακατεύουμε με προσοχή για να μη διαλυθεί το καρπούζι και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις