Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο οργανισμός σου δεν κάνει διακοπές

Ο οργανισμός σου δεν κάνει διακοπές

Βρες τι λείπει από τη φροντίδα του εαυτού σου, συμπλήρωσέ το και απόλαυσε το πιο ανάλαφρο καλοκαίρι

Περιμένεις αυτές τις δυο ή τρεις εβδομάδες πώς και πώς κάθε χρόνο, για να πάρεις μια γερή ανάσα από το ασταμάτητο τρέξιμο της καθημερινότητας και να απολαύσεις μερικές ημέρες χαλάρωσης. Όμως την ώρα που εσύ κάνεις ηλιοθεραπεία, κάποιος άλλος εργάζεται υπερωρίες.

Ο οργανισμός σου όχι μόνο δεν παίρνει άδεια όταν εσύ ξεκουράζεσαι, αλλά συχνά βρίσκεται αντιμέτωπος με τις παρενέργειες του καλοκαιριού. Και όταν αναγκάζεται να αναμετρηθεί με ουρολοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες, δυσκοιλιότητες, κράμπες και άλλες δυσάρεστες, αλλά συνηθισμένες, καλοκαιρινές εκπλήξεις, η δική σου χαλάρωση κάνει επίσης φτερά.

Δώσε στο σώμα σου αυτό που χρειάζεται.

Κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ευαισθησίες. Για να σιγουρευτείς ότι οι μέρες που θα περάσεις μακριά από την πόλη θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανέμελες, θα πρέπει να εστιάσεις στην ενίσχυση των πιο ευάλωτων σημείων σου, με το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. Για αυτό το σκοπό, η Quest έχει δημιουργήσει μια λίστα με τα απαραίτητα του καλοκαιριού που θα σε βοηθήσει να πάρεις μαζί σου όσα χρειάζεσαι.

Είσαι επιρρεπής στις ουρολοιμώξεις;

Ένας από τους πιο συνηθισμένους καλοκαιρινούς εχθρούς, ειδικά για τις γυναίκες, οι ουρολοιμώξεις μπορούν να γίνουν εξαιρετικά επώδυνες και επίμονες, ενώ είναι βέβαιο πως μπαίνουν εμπόδιο στις ξένοιαστες στιγμές στη θάλασσα. Το CranBiotix έχει την ιδανική περιεκτικότητα σε προανθοκυανιδίνες (72mg PACs ανά κάψουλα) από cranberry, που αποτρέπουν την προσκόλληση των μικροβίων στο ουροποιητικό, μαζί με αποτελεσματική ποσότητα προβιοτικών για την αποφυγή της ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων.

Υποφέρεις από γαστρεντερικές διαταραχές;

Υπάρχουν δύο τύποι λουόμενων: εκείνοι που εμφανίζουν δυσκοιλιότητα τη στιγμή που πατούν το πόδι τους στο νησί, και οι άλλοι που ξεχνιούνται και πίνουν νερό από τη βρύση με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν διάρροιες. Και οι δυο θα βρουν στο ProBiotix Gold μια ενισχυμένη δόση προβιοτικών που θα ρυθμίσει τη λειτουργία του εντέρου με φυσικό τρόπο, χωρίς να προκαλεί πόνο ή εθισμό. Το συμπλήρωμα διατροφής, που λαμβάνεται σε κάψουλες DR caps που απελευθερώνουν τα προβιοτικά απευθείας στο έντερο, είναι ιδανικό και στις περιπτώσεις που παίρνεις αντιβίωση, αποτρέποντας την εμφάνιση παρενεργειών.

Αισθάνεσαι κομμένος;

Ήλιος, θάλασσα, εξερευνήσεις και ξενύχτια. Νιώθεις πλέον πολύ μεγάλος για όλα αυτά; Στην πραγματικότητα, ίσως χρειάζεσαι απλώς ένα μικρό boost με τη μορφή πολυβιταμινών. Η πλήρης πολυβιταμίνη Super Once A Day, με βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, θα σου χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια που θα σε κρατήσει ξύπνιο σε όλες τις θερινές σου δραστηριότητες, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σου. Πώς θα τα πετύχει όλα αυτά; Σε μεγάλο βαθμό επειδή λαμβάνεται σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης που απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά για έξι ολόκληρες ώρες, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απορρόφηση.

Παθαίνεις συνέχεια κράμπες;

Είτε εμφανίζονται την ώρα που κολυμπάς, είτε επειδή φέτος οι διακοπές σου συνέπεσαν με την περίοδό σου, οι κράμπες ποτέ δεν είναι σύμμαχος στην προσπάθειά σου να απολαύσεις το καλοκαίρι. Μπορείς να τις αποφύγεις με τη βοήθεια του Synergistic Magnesium, ενός συμπληρώματος μαγνησίου υψηλής απορρόφησης που χαλαρώνει τους μυς και μειώνει τις κράμπες, αλλά και τη σωματική ένταση και το σωματικό στρες. Διατίθεται σε χηλική μορφή, που απορροφάται βέλτιστα από τον οργανισμό, και μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας στη διάρκεια της εμμήνου ρύσης της.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024