Βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών, προβλέπει για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σε νέα ανάρτησή του. Παράλληλα, εκτιμά αρκετά υψηλές θερμοκρασίες για το διάστημα που θα ακολουθήσει του 15αυγουστου, απο τις 17 ως τις 21 Αυγούστου.
«Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες!
Ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας!!!
Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά!
Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυριως απο τις 19 με 20 του μηνός!».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας