Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μπορεί να έχει αποσυρθεί από το γήπεδο ως ποδοσφαιριστής αλλά συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα του ως προπονητής.
Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η οικογένεια του. Ο αποκαλούμενος ως «Ζιζού», είναι παντρεμένος με την Βερονίκ Φερνάντεθ και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, όλα αγόρια.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την οικογένεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά μια οικογενειακή φωτογραφία του ποδοσφαιριστή έμελλε να γίνει viral. Αιτία; Οι κοιλιακοί που έχουν όλοι στην οικογένεια.
Στην φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τους γιους τους και τα σκυλάκια τους. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ντυμένα με μαγιό ενώ ο 50χρονος προπονητής έγραψε στη λεζάντα: «Πρώτα η οικογένεια».
Η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέσως, 600.000 likes ανάμεσα στα οποία ήταν του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλτο έκανε ένα σχόλιο με τρεις καρδιές. Η φωτογραφία έγινε viral τρελαίνοντας τους πάντες με τους κοιλιακούς όλης της οικογένειας.
Ο Ζιντάν και η Φερνάντεθ είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί. Συγκεκριμένα, γνωρίστηκαν το 1989 στο Παρίσι. Εκείνη ήταν μόλις 19 και εκείνος 17. Ο γάμος ήρθε 5 χρόνια μετά ώστε να σφραγίσει την ευτυχία τους. Σήμερα, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής δε διστάζει να εκφράζει πολύ συχνά δημοσίως την αγάπη του για εκείνη.
Τα παιδιά τους ακολουθούν τα βήματα του διάσημου πατέρα τους. Ο Ένθο, 27 ετών – που του έδωσε το όνομα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, του Ουρουγουανού Έντσο Φραντσέσκο – τον Λούκα 24 ετών, τον 19χρονο Τεό και τον 16χρονο Ελιάζ. Οι τρεις μεγαλύτεροι μάλιστα, προσπαθούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους αγωνιζόμενοι στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ. Ο πρώτος αγωνίζεται ως μέσος, ο δεύτερος ως τερματοφύλακας και ο τελευταίος ως επιθετικός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.