Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν για ακόμα μια φορά πως σκέφτονται και δρουν με βάσει το μέλλον θέλοντας να έχουν έτοιμη τη νέα γενιά τους, με τον Πάπας να έρχεται από το NCAA για να αποδείξει τη φιλοσοφία αυτή των Πειραιωτών.
Ο Τζορτζ Πάπας είναι τόσο ενθουσιασμένος με τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό που δεν περίμενε για την επίσημη ανακοίνωση του καθώς πρόλαβε και τη «μαρτύρησε» μέσω story στα social media.
Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη πράξη που δείχνει τον ενθουσιασμό του. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου κάνει repost την ανακοίνωση των πειραιωτών, την οποία συνοδεύει με ένα σχόλιο: «ευλογημένος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.