Ανανέωσε μέχρι το 2024 με τη Λέστερ ο Βάρντι (pics & vid)
Δεν το κουνάει από τη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες» μέχρι το 2024.
Την υπογραφή του σε επέκταση συμβολαίου με τη Λέστερ μέχρι το 2024 έβαλε το Σάββατο (20/8) ο Τζέιμι Βάρντι, πριν το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον!
Ο 35χρονος πλέον σέντερ φορ είχε αποκτηθεί το 2012 (σ.σ. από την Φλίτγουντ) και έκτοτε αποτελεί βασικό μέλος της σύγχρονης ιστορίας των «αλεπούδων».
Ο Βάρντι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λέστερ με 164 γκολ (σε 387 συμμετοχές) έως σήμερα. Ο διεθνής Άγγλος οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016, ενώ μετρά ως παίκτης της Λέστερ και ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield. Τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 23 γκολ.
Αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Λέστερ θα έχει κλείσει μία δωδεκαετία στον σύλλογο του οποίου αποτελεί πλέον θρυλική μορφή.
🎉 𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐲 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐞𝐬! 🎉#VardyParty2024 pic.twitter.com/9Wde2WxVlf
— Leicester City (@LCFC) August 20, 2022
Plenty more 🐐 to come 🤗#VardyParty2024
— Leicester City (@LCFC) August 20, 2022
💙 🤳#VardyParty2024 pic.twitter.com/CUIEPQwuEw
— Leicester City (@LCFC) August 20, 2022
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού


