Ολοένα και πιο συχνά παρατηρείται το φαινόμενο άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν θύματα χάκερ.
Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στο facebook έκανε γνωστό πως δεν έχει πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram, προειδοποιώντας μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους να αγνοήσουν τυχόν μήνυμα που θα λάβουν από εκείνη καθώς δεν θα προέρχεται από την ίδια.
«Aπό χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ! Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών. Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη, σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Με εκτίμηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.