Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε - Τα 'δεν ήξερα' και 'φταίει ο ανιψιός μου' τελειώσανε»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε – Τα ‘δεν ήξερα’ και ‘φταίει ο ανιψιός μου’ τελειώσανε»

Την παραίτηση του πρωθυπουργού για το θέμα των υποκλοπών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του νέου διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή, αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών.

Όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, «μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης: Υποκλοπές: Το χρονοδιάγραμμα των συνεδριάσεων στη Βουλή – Την Παρασκευή διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί

Και προσέθεσε ότι, σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, «ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Δεμίρης) απάντησε ότι ‘έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται’».

«Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί».

Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα ‘δεν ήξερα’ και ‘φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος’ τελειώσανε. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι».

Sports in

Γαλλία: Αναζητεί λύση στο πρόβλημα της αφλογιστίας

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ελάχιστους πείθει πως αποτελεί το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024