Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του νέου διοικητή της ΕΥΠ στη Βουλή, αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών.

Όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, «μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης: Υποκλοπές: Το χρονοδιάγραμμα των συνεδριάσεων στη Βουλή – Την Παρασκευή διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί

Και προσέθεσε ότι, σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, «ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Δεμίρης) απάντησε ότι ‘έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται’».

«Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί».

Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα ‘δεν ήξερα’ και ‘φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος’ τελειώσανε. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι».