Λιγότερο από τρεις μήνες απομένουν για την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού event. Το Κατάρ έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του για να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, με τον πλανήτη να μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Μουντιάλ.
Το ίδιο φαίνεται πως κάνει ο Νεϊμάρο οποίος θέλει σαν… τρελός να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Βραζιλίας. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κρύψει ότι το μεγαλύτερο του όνειρο είναι να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου με τη Σελεσάο.
Ο 30χρονος είναι τόσο «τρελός» με το Παγκόσμιο Κύπελλο, που οι κάμερες «έπιασαν» το κινητό του, στο οποίο ο Βραζιλιάνος έχει βάλει για φόντο το τρόπαιο του Μουντιάλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.