Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ακόμα ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα τις ξεπεράσει και σε τι κατάσταση θα είναι για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικήςστο Eurobasket.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ανακοίνωσε δωδεκάδα και η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει αύριο (31/8) για το Μιλάνο με 14 παίκτες. Αυτό σημαίνει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες.
Θυμίζουμε πως ο προπονητής της επίσημης αγαπημένης, μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, «έκοψε» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.
Όσον αφορά στον Κώστα Αντετοκούνμπο λοιπόν ο Ιτούδης εξετάζει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην τελική επιλογή, ακόμα κι αν δεν είναι στο 100% με σκοπό να τον έχει στη διάθεσή του για τα ματς της επόμενης φάσης που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο.
Ο διεθνής σέντερ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να προλάβει, αλλά φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί στα παιχνίδια του ομίλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.