Νέα συνεργασία Γιώργου Νανούρη και Πυγμαλιώνα Δαδακαρίδη
Οι δύο καλλιτέχνες αυτό το διάστημα ξεκινούν τις πρόβες για την παράσταση που θα ανέβει τη νέα θεατρική σεζόν στο θέατο Βεάκη.
Ο Γιώργος Νανούρης μετά τον Γυάλινο Κόσμο, καταπιάνεται πάλι με το Αμερικάνικο θέατρο και σκηνοθετεί στο Θέατρο Βεάκη το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, του τραγικού αυτού ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.
Διαβάστε επίσης: Συναυλία αφιέρωμα για τα 50 χρόνια του Γιώργου Χατζηνάσιου στο τραγούδι
Η τρίτη συνεργασία των καλλιτεχνών
Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία των δυο καλλιτεχνών που πρωτοέπαιξαν μαζί χρόνια πριν, στο Θεσσαλικό θέατρο και συναντήθηκαν ξανά στην περσινή πετυχημένη Ιφιγένεια η εν Ταύροις στην Επίδαυρο.
Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης θα ανακοινωθούν σύντομα.
- Viral: Το… Νότιο Σέλας μαγεύει την ανθρωπότητα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Γάζα: Βίντεο δείχνει τα τελευταία λεπτά των διασωστών που σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών
- Ιταλία: Διαδήλωση του Κινήματος Πέντε Αστέρων κατά του πολέμου και των εξοπλισμών
- Ισραήλ: Επισπεύδεται το ταξίδι Νετανιάχου στις ΗΠΑ – Συνάντηση με Τραμπ
- Εταιρεία δίνει δύο ολόκληρους μήνες άδεια τον χρόνο – Το… μυστικό της επιτυχίας
- Καναδάς: Συναγερμός στο κοινοβούλιο της Οτάβα – Επιχείρηση της αστυνομίας