Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε: «Πιστεύω πως ο Κέιν θα ανανεώσει»

Κόντε: «Πιστεύω πως ο Κέιν θα ανανεώσει»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Χάρι Κέιν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο του Λονδίνου.

Η Τότεναμ έχει αλλάξει πορεία από την ημέρα που την ανέλαβε ο Αντόνιο Κόντε και αυτό φάνηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στο Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει τη σφραγίδα του και η παρουσία του αλλάζει τα δεδομένα και για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος θέλει, πλέον, να μείνει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Άγγλος σταρ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πλέον φαίνεται να έχει πειστεί πως η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της – Mε Λεμπρόν Τζέιμς και Ντρέικ η νέα διοίκηση

Μάλιστα δεν αποκλείεται να συμφωνήσει και στην επέκταση του συμβολαίου του, καθώς η διοίκηση των «σπιρουνιών» τού κατέθεσε νέα πρόταση με γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του. Το τρέχον συμβόλαιο του Κέιν λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια, με τον Κόντε να δηλώνει σχετικά:

«Όλοι θέλουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και εγώ το ίδιο. Ο Χάρι είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο και πιστεύω πως τελικά θα υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του».

Επιπλέον ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως χρειάζονται δύο ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες από την περασμένη σεζόν, καθώς κάναμε σημαντικές μεταγραφές. Πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται δύο ακόμη προσθήκες για να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική».

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024