Επέστρεψε ο Μιχάλης Μπακάκης και επίσημα στον Παναιτωλικό μετά το 2013 όπου και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Τριετές το συμβόλαιο του με τους Αγρινιώτες.
Ο 31χρονος δεξιός μπακ, έμεινε ελεύθερος την Τρίτη (30/8) από την ΑΕΚ μετά από οκτώ χρόνια, για να βρεθεί το απόγευμα της Πέμτπης (1/9) στο Αγρίνιο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Μπακάκης επέλεξε να φορά το όνομα με το νούμερο 6.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Μιχάλης Μπακάκης. Εδώ που άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αρχικά στην ομάδα Νέων το 2007 και την επόμενη περίοδο έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.
Με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2012-2013 (30 συμμετοχές) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε 20 φορές με την Εθνική Ελλάδας.
Ο Μιχάλης Μπακάκης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 6».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.