Τανιμανίδης – Μπόμπα: Το εντυπωσιακό προσκλητήριο της βάφτισης και οι οχτώ νονοί των διδύμων
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκλεισαν πρόσφατα οχτώ χρόνια γάμου
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους.
Η βάφτιση θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην Μύκονο και το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονεί.
Σύμφωνα με το «Secret» το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, θα ακολουθήσει δεξίωση.
Η Αριάνα και η Φιλίπα θα έχουν από τέσσερις νονούς. Πιο συγκεκριμένα, τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.
Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.
Δείτε το προσκλητήριο της βάφτισης
- ΗΠΑ: Δεύτερος θάνατος ανεμβολίαστου παιδιού από ιλαρά στο Τέξας – Σφοδρές επικρίσεις κατά του Κένεντι Τζούνιορ
- Πες μου τα χόμπι σου, να σου πω τι τύπος είσαι
- Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν λόγω κακοκαιρίας
- Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια, ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Δασμοί Τραμπ: Κόστη και κίνδυνοι για την Ελλάδα μέσω ΕΕ
- Παυλίδης: Ιστορικό ρεκόρ στο κλάσικο της Πορτογαλίας