Στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Πεπ Μπιέλ στάθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 3-1, για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο Ισπανός τόνισε ότι ο συμπατριώτης του θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και είναι πολύ χαρούμενος που έχει στην ομάδα του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Παράλληλα, ο Ιβηρας τεχνικός αναφέρθηκε στη σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο, χαρακτηρίζοντας τον Βραζιλιάνο ως θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τονίζοντας επίσης ότι ο Λατινοαμερικάνος ήρθε για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μπόουλερ (Pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν:

«Ειναι πολύ ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος και υπάρχει και ένα μέρος όπου πρέπει να βελτιωθούμε.

Για τον Μπιέλ: «Ο Πεπ είναι στην ομάδα γι’ αυτό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για τον Μαρσέλο: «Ο Μαρσέλο θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του. Είναι ένας θρύλος, βοήθησε πολύ τη Ρεάλ αλλά ξέρει πως η Ρεάλ είναι παρελθόν και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τους δικούς του στόχους».